klar besked

esben kjærs bøger

"Bøger er noget, man sparer sammen til at skrive", sagde Fupz engang. Jeg har nu tjent penge på mine... Her er uddrag fra nogle af dem:

Min usynlige Søn og Døden - en overlevelsesguide har sin egen side. Klik på billederne for at komme dertil.

Den nye Karrierefar – skrevet af mig sammen med Kirsten Stendevad – handler om, hvorfor det at blive far er det bedste, der kan ske for en mands karriere. Pointen er, at alle job i dag handler om at kunne håndtere menneskelige relationer. Og ingen steder træner du det bedre end i forholdet til dine børn – hvis du altså kan komme til for din kone… Læs indledningen her.

Jeg har skrevet bidrag til følgende bøger:

Antologi om sorg skrevet af en række førende forskere på området. Jeg bidrager med et kapitel om omverdens flugt fra de efterladte

Brøndums Danske Lov - en efterfølger til den både berømte og stærkt idiosynkratiske Brøndums Encyklopædi – har lånt sit navn fra Danmarks første samlede lovtekst. Men den er i virkeligheden en række skribenters bud på den almindelige fornuft, der burde styre almindelige mennesker i alle livets forhold. Et af mine  bidrag handlede om familien og kan læses her:

Graviditetsencyklopædien er et essay-agtigt opslagsværk for (kommende) forældre med forhåbentlig inspirerende tanker om allehånde aspekter af livet med baby. Mit ikke spor venlige bidrag handler om baby som storforbruger og kan læses her: