klar besked

esben kjærs radio/tv

Efter stillinger som vært på Radio 24syvs kør-hjem-flade, på P1 Debat,  P1 Orientering og Ordet Er Dit, har jeg fået mit eget radio-reservat, Bagklog på P1. Her kloger jeg og en kendt gæstevært os hver lørdag kl. 10-12 på ugen, er gik, serveret i vores egen sovs. Med gennesnitligt 200.000 lyttere er programmet P1s næstmest lyttede.


Efter min bog "Min usynlige søn" blev jeg vært på og medtilrettelægger af Tv-serien "Kunsten at miste" på DR K. Serien kan fortsat streames her.Bagklogs officielle værtsbillede

Bagklog på P1 er en nyskabelse på P1 og en spydspids i forandringen af kanalen - et personlighedsdrevet, frækt og kommenterende take på ugen, der gik. Leveret af mig og en kendt gæst - i et format, der virkelig kræver, at jeg strækker mig.Hør et 15-minutters sammenklip af stilen her.

Lyt til Bagklog fra programmets hjemmeside her.

Fra Tv-serien "Kunsten at miste"


Tv-serien "Kunsten at miste" på DR K satte billeder til mange af pointerne i min bog "Min usynlige sønm - kunsten at leve med sine døde resten af livet". I serien taler jeg med efterladte, hvis rørende personlige historier hver især fortæller en større historie om sorgens transformerende kraft. Serien kan streames her.

Min tid på P1 Debat var ikke alene min debut som radiovært, men faktisk også som Tv-vært, da udsendelserne blevet filmet og sendt på DR2. Her er et videoklip fra en debat om, hvorfor danskerne er verdens lykkeligste folk i et land med verdens højeste skatter og verdens dårligste vejr:


Verdens lykkeligste?

Min opgave ved Radio 24syv's start var at skabe en nyhedsdreve Kør-hjem-flade, hvor værten samtidig viste sin personlighed. 


24syv Eftermiddag-medley